Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα στις κορυφαίες πλατφόρμες παγκοσμίως WordPress και WooCommerce.

Δημιουργία ιστοσελίδων

H δημιουργία ιστοσελίδας περνάει από μια ακολουθία διαδικασιών, ώστε να προσφέρει μία εύκολη και ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης στο χρήστη.

Σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας, χαρακτηρίζεται από διαδραστικότητα και άριστο responsiveness τόσο σε κινητά όσο και σε tablets ή desktops, ενώ φροντίζουμε επίσης για την ολοκληρωμένη υποστήριξη της λειτουργίας των ιστοσελίδων (support).

Ανάλυση Ιστοσελίδας

Αναλύουμε στρατηγικά κάθε project, σχεδιάζοντας το ανάλογο ux & ui, εξασφαλίζοντας τίποτα λιγότερο από ένα αψεγάδιαστο αισθητικά και λειτουργικά αποτέλεσμα.

 

Δημιουργία

Η δημιουργία της ιστοσελίδας, χαρακτηρίζεται από διαδραστικότητα και άριστο responsiveness τόσο σε κινητά όσο και σε tablets ή desktops, ενώ φροντίζουμε επίσης για την ολοκληρωμένη υποστήριξη της λειτουργίας των ιστοσελίδων (support).

Το σύστημά μας

6 απλά βήματα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ/ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Η πρώτη επαφή με τον πελάτη, πραγματοποιείται είτε στο γραφείο μας, είτε τηλεφωνικά, είτε διαδικτυακά (email, skype, viber κ.α). Συλλέγουμε πληροφορίες για τη φιλοσοφία της επιχείρησης, τις οποίες αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βοηθάμε τον πελάτη να ορίσει σφαιρικά την ταυτότητα της δουλειάς του.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Προχωράμε στην εκτίμηση κόστους του χρόνου υλοποίησης του project. Το συμφωνητικό συνεργασίας στέλνεται με email και περιγράφει τους όρους και τα βήματα της συνεργασίας. Η αποδοχή από τον πελάτη γίνεται εγγράφως και μετά την κατάθεση προκαταβολής ξεκινούν οι εργασίες.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΛΙΚΟΥ

Μέσα από ειδικά διαμορφωμένο ερωτηματολόγιο, ο πελάτης παραθέτει τις επιθυμίες του. Στη συνέχεια οργανώνουμε το υλικό.Τα αρχεία αποθηκεύονται σε cloud και τα μοιραζόμαστε με τον πελάτη για άμεση πρόσβαση. Στη συνέχεια, διαμορφώνουμε το οργανόγραμμα, τα οποία παρουσιάζουμε στον πελάτη για έλεγχο και έγκριση.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το τμήμα σχεδιασμού επιλέγει γραμματοσειρές, χρώματα, φωτογραφίες και εικονίδια, τα οποία θα είναι προσαρμοσμένα στο brand. Σχεδιάζουμε custom, minimal και μοντέρνες ιστοσελίδες, εναρμονισμένες με την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Πραγματοποιούμε εκτενή έλεγχο στο website πριν το παρουσιάσουμε στον πελάτη. Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια, φροντίζοντας το design να είναι καλαίσθητο και μοντέρνο και λειτουργικό. Εδώ, ο πελάτης μπορεί να προβεί σε τυχόν μικρές τροποποιήσεις.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά από τις τελευταίες υποδείξεις του πελάτη, προχωράμε στις τελικές διορθώσεις του website. Πραγματοποιούμε ελέγχους σε όλες τις συσκευές, ώστε να είναι 100% responsive και να προσφέρει ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης (UX) και να φτάνει ο χρήσης στο επιθυμητό σημείο (UI).

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να δημιουργήσω ιστοσελίδα για την επιχείρησή μου;

Μία άρτια σχεδιασμένη ιστοσελίδα, γίνεται αυτομάτως εργαλείο ανάδειξης της δουλειάς σας στην παγκόσμια διαδικτυακή αγορά, μιλώντας για εσάς 24/7, 365 μέρες το χρόνο.

Μπορείτε να εγγυηθείτε την αύξηση της επισκεψιμότητας στο site μου
Το σημαντικότερο για μία ιστοσελίδα, είναι να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την επίτευξη των στόχων σας, από μόνο του.Για να το επιτύχουμε, δημιουργούμε μία ιστοσελίδα με ελκυστικό design που να εμπνέει εμπιστοσύνη και να παρουσιάζει την επιχείρησή σας, εσάς ή και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Εξίσου σημαντική είναι η εύκολη πλοήγηση, η σωστή προώθηση υπηρεσειών και η καθοδήγηση με Call to actions. Αξιοποιώντας τις παραπάνω παραμέτρους, και με γνώμονα την ποιότητα του brand σας, συμβάλλουμε στη διαδικασία αύξησης των μετατροπών του website σας.
Θα είναι εύκολο να πραγματοποιώ αλλαγές στην ιστοσελίδα μου;

Ασφαλώς, δημιουργούμε τις ιστοσελίδες σε WordPress που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο διαχειριστικό, να επεξεργάζεστε και να προσθέτετε περιεχόμενο (άρθρα, εικόνες, βίντεο κλπ.). Με την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας, σας δίνουμε online γραπτές οδηγίες και σας εκπαιδεύουμε live για τον τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας.

Ποιο είναι το κόστος που θα επωμισθώ για τη δημιουργία ιστοσελίδας;
Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς εκτιμώντας τις ανάγκες της ιστοσελίδας που θα δημιουργήσουμε για εσάς, θα σας δώσουμε μια πρώτη εκτίμηση κόστους, ανάλογη της εργασίας και των απαιτήσεών σας.
Τί παραπάνω προσφέρει η εταιρία σας από άλλες παρόμοιες εταιρίες
Σεβόμαστε το όραμα και τις αξίες της επιχείρησής σας. Στόχος μας είναι να μετουσιώσουμε τη φιλοσοφία σας, σε χρηστικό μήνυμα επικοινωνίας, απαράμιλλου design. Εργαζόμαστε με μεθοδικότητα, οργάνωση και με απόλυτη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης κάθε project. Είμαστε δίπλα σας και κατά τη φάση υλοποίησης του project αλλά και μετά την ολοκλήρωσή του. Θέλουμε η συνεργασία μας να είναι μακροχρόνια και κάνουμε τα μέγιστα για να είστε πλήρως ικανοποιημένοι.
Σε πόσο διάστημα θα έχω τα πρώτα σχέδια του project μου.

Το μέγιστο προβλεπόμενο διάστημα παρουσίασης των σχεδίων είναι έως 6 εβδομάδες, αρκεί κι εσείς να είστε πλήρως έτοιμοι με την οργάνωση του υλικού και άμεσα διαθέσιμοι στην επικοινωνία.

Μετά την παρουσίαση των σχεδίων και τις απαραίτητες διορθώσεις, σε διάστημα 2 εβδομάδων, θα έχετε παραλάβει τα τελικά σχέδια. Φροντίζουμε ώστε να είμαστε πάντα on time, συνεπείς στις μεταξύ μας υποχρεώσεις ώστε να διασφαλίσουμε μια υπέροχη συνεργασία.

Και αν αυτό που θα μου δείξετε,δεν με ικανοποιεί;

Με την επικοινωνία και το ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώσετε πριν το σχεδιασμό, αντιλαμβανόμαστε πλήρως το ύφος και τις προτιμήσεις σας.

Έτσι το περιθώριο απόκλισης, είναι πολύ μικρό. Αλλά ακόμη και αν υπάρξει, θα εργαστούμε μαζί για να έχετε το αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιεί πλήρως.

Σε ποιον ανήκουν τα δικαιώματα της εργασίας που θα σχεδιάσετε για την επιχείρησή μου;
Με την παράδοση του project και την εξόφλησή του, σας παραδίδονται όλα τα τελικά αρχεία και τα δικαιώματα χρήσης.
Μπορεί η εταιρία σας να αναλάβει το support της ιστοσελίδας μου;
Ασφαλώς, μετά το σχεδιασμό, μπορούμε να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας, διατηρώντας την ενημερωμένη. Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, τόσο σε συμβουλευτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο άμεσης επίλυσης τεχνικών θεμάτων.
Η επιχείρησή μου βρίσκεται σε άλλη πόλη, θα είναι εύκολη η συνεργασία μας;
Θα συνεργαστούμε σαν να ήμασταν στην ίδια πόλη. Αναλαμβάνουμε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, όσο και επιχειρήσεις στο εξωτερικό. Η επικοινωνίας μας, γίνεται μέσω email, τηλεφώνου, Skype,Viber ή όποιο άλλο τρόπο επιθυμείτε.

Tech & Web + Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα νέα μας!

Με την εγγραφή σας συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης.