Λύσεις eCommerce

Κατασκευάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα στις κορυφαίες πλατφόρμες παγκοσμίως WordPress και WooCommerce.

Δημιουργία Eshop

H δημιουργία eshop περνάει από μια ακολουθία διαδικασιών, ώστε να προσφέρει μία εύκολη και ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης στο χρήστη.

Γιατί Eshop

Η δημιουργία eshop είναι το πρώτο βήμα για την αύξηση των online πωλήσεων μιας επιχείρησης. Υψηλή αισθητική, ταχύτητα και ευκολία στην πλοήγηση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένα eshop ώστε να είναι επιτυχημένο και να προσεγγίζει πελάτες.

Κατασκευή Eshop

Η δημιουργία eshop με custom σχεδίαση προσαρμόζεται στις εκάστοτε ανάγκες μιας επιχείρησης, ενδυναμώνει την προβολή σε ένα διευρυμένο κοινό, ενισχύει την εμπιστοσύνη και παρέχει ευκαιρίες ανάπτυξης πέραν της τοπικής αγοράς.

Woocommerce eshop

Εξειδικευόμαστε στην δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) σε WordPress – WooCommerce με custom σχεδίαση. Με γνώμονα την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την αστείρευτη φαντασία μας δημιουργούμε eshop που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και επιφέρουν αποτελέσματα.

Το σύστημά μας

6 απλά βήματα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ/ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Η πρώτη επαφή με τον πελάτη, πραγματοποιείται είτε στο γραφείο μας, είτε τηλεφωνικά, είτε διαδικτυακά (email, skype, viber κ.α). Συλλέγουμε πληροφορίες για τη φιλοσοφία της επιχείρησης, τις οποίες αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βοηθάμε τον πελάτη να ορίσει σφαιρικά την ταυτότητα της δουλειάς του.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Προχωράμε στην εκτίμηση κόστους του χρόνου υλοποίησης του project. Το συμφωνητικό συνεργασίας στέλνεται με email και περιγράφει τους όρους και τα βήματα της συνεργασίας. Η αποδοχή από τον πελάτη γίνεται εγγράφως και μετά την κατάθεση προκαταβολής ξεκινούν οι εργασίες.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΛΙΚΟΥ

Μέσα από ειδικά διαμορφωμένο ερωτηματολόγιο, ο πελάτης παραθέτει τις επιθυμίες του. Στη συνέχεια οργανώνουμε το υλικό.Τα αρχεία αποθηκεύονται σε cloud και τα μοιραζόμαστε με τον πελάτη για άμεση πρόσβαση. Στη συνέχεια, διαμορφώνουμε το οργανόγραμμα, τα οποία παρουσιάζουμε στον πελάτη για έλεγχο και έγκριση.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το τμήμα σχεδιασμού επιλέγει γραμματοσειρές, χρώματα, φωτογραφίες και εικονίδια, τα οποία θα είναι προσαρμοσμένα στο brand. Σχεδιάζουμε custom, minimal και μοντέρνα e-shop, εναρμονισμένα με την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Πραγματοποιούμε εκτενή έλεγχο στο e-shop πριν το παρουσιάσουμε στον πελάτη. Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια, φροντίζοντας το design να είναι καλαίσθητο και μοντέρνο και λειτουργικό. Εδώ, ο πελάτης μπορεί να προβεί σε τυχόν μικρές τροποποιήσεις.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά από τις τελευταίες υποδείξεις του πελάτη, προχωράμε στις τελικές διορθώσεις του e-shop. Πραγματοποιούμε ελέγχους σε όλες τις συσκευές, ώστε να είναι 100% responsive και να προσφέρει ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης (UX) και να φτάνει ο χρήσης στο επιθυμητό σημείο (UI).

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί αξίζει η κατασκευή ενός eshop;

Η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελεί μια σωστή επιχειρηματική κίνηση για τους επαγγελματίες που θέλουν να διατηρούν online ένα κατάστημα 24/7 με χαμηλό κόστος.

Θα μπορείτε να παρουσιάζετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, πέραν της τοπικής αγοράς, δημιουργώντας ένα νέο κανάλι εισερχόμενων πωλήσεων, ενισχύοντας παράλληλα την απήχηση του brand σας στην αγορά.

Μπορείτε να εγγυηθείτε την αύξηση των πωλήσεών μου, μέσω του e-shop μου;
Το σημαντικότερο για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για πώληση από μόνο του και σε αυτό στοχεύουμε. Για να το επιτύχουμε, δημιουργούμε ένα eshop με ελκυστικό design που να εμπνέει εμπιστοσύνη και να παρουσιάζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Εξίσου σημαντική είναι η εύκολη πλοήγηση και αναζήτηση, σωστή προώθηση προσφορών και φυσικά μια επιτυχημένη διαφημιστική εκστρατεία. Αξιοποιώντας τις παραπάνω παραμέτρους, και με γνώμονα την ποιότητα του brand σας, συμβάλλουμε στη διαδικασία αύξησης των πωλήσεων σας.
Θα είναι εύκολο να πραγματοποιώ αλλαγές στο e-shop μου;
Ασφαλώς. Η κατασκευή eshop σε WordPress σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο διαχειριστικό, να επεξεργάζεστε και να προσθέτετε προιόντα και άλλα (άρθρα, εικόνες, βίντεο κλπ.). Με την ολοκλήρωση του eshop, σας δίνουμε online γραπτές οδηγίες και σας εκπαιδεύουμε live για τον τρόπο χρήσης του eshop.
Ποιο είναι το κόστος που θα επωμισθώ για τη δημιουργία e-shop;

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς εκτιμώντας τις ανάγκες του eshop που θα δημιουργήσουμε για εσάς, θα σας δώσουμε μια πρώτη εκτίμηση κόστους, ανάλογη της εργασίας και των απαιτήσεών σας.

 
Τί παραπάνω προσφέρει η εταιρία σας από άλλες παρόμοιες εταιρίες
Σεβόμαστε το όραμα και τις αξίες της επιχείρησής σας. Στόχος μας είναι να μετουσιώσουμε τη φιλοσοφία σας, σε χρηστικό μήνυμα επικοινωνίας, απαράμιλλου design. Εργαζόμαστε με μεθοδικότητα, οργάνωση και με απόλυτη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης κάθε project. Είμαστε δίπλα σας και κατά τη φάση υλοποίησης του project αλλά και μετά την ολοκλήρωσή του. Θέλουμε η συνεργασία μας να είναι μακροχρόνια και κάνουμε τα μέγιστα για να είστε πλήρως ικανοποιημένοι.
Σε πόσο διάστημα θα έχω τα πρώτα σχέδια του project μου.

Το μέγιστο προβλεπόμενο διάστημα παρουσίασης των σχεδίων είναι έως 6 εβδομάδες, αρκεί κι εσείς να είστε πλήρως έτοιμοι με την οργάνωση του υλικού και άμεσα διαθέσιμοι στην επικοινωνία.

Μετά την παρουσίαση των σχεδίων και τις απαραίτητες διορθώσεις, σε διάστημα 2 εβδομάδων, θα έχετε παραλάβει τα τελικά σχέδια. Φροντίζουμε ώστε να είμαστε πάντα on time, συνεπείς στις μεταξύ μας υποχρεώσεις ώστε να διασφαλίσουμε μια υπέροχη συνεργασία.

Και αν αυτό που θα μου δείξετε,δεν με ικανοποιεί;

Με την επικοινωνία και το ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώσετε πριν το σχεδιασμό, αντιλαμβανόμαστε πλήρως το ύφος και τις προτιμήσεις σας.

Έτσι το περιθώριο απόκλισης, είναι πολύ μικρό. Αλλά ακόμη και αν υπάρξει, θα εργαστούμε μαζί για να έχετε το αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιεί πλήρως.

Σε ποιον ανήκουν τα δικαιώματα της εργασίας που θα σχεδιάσετε για την επιχείρησή μου;
Με την παράδοση του project και την εξόφλησή του, σας παραδίδονται όλα τα τελικά αρχεία και τα δικαιώματα χρήσης.
Μπορεί η εταιρία σας να αναλάβει το support της ιστοσελίδας μου;
Ασφαλώς, μετά το σχεδιασμό, μπορούμε να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας, διατηρώντας την ενημερωμένη. Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, τόσο σε συμβουλευτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο άμεσης επίλυσης τεχνικών θεμάτων.
Η επιχείρησή μου βρίσκεται σε άλλη πόλη, θα είναι εύκολη η συνεργασία μας;
Θα συνεργαστούμε σαν να ήμασταν στην ίδια πόλη. Αναλαμβάνουμε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, όσο και επιχειρήσεις στο εξωτερικό. Η επικοινωνίας μας, γίνεται μέσω email, τηλεφώνου, Skype,Viber ή όποιο άλλο τρόπο επιθυμείτε.

Tech & Web + Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα νέα μας!

Με την εγγραφή σας συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης.